Cuisine aan huis

In uw eigen vertrouwde omgeving genieten van een onbezorgd diner door een chef kok aan huis.... laat het aan mij over!

Wat is er prettiger dan uw vrienden of familie bij u thuis uit te nodigen voor een fantastisch diner maar zelf geen bergen boodschappen te hoeven halen of uren in de keuken te moeten staan. Laat mij het diner bereiden en u kan lekker ontspannen en genieten én u heeft zelfs tijd om uw gasten te spreken.

Hoe gaat het in z'n werk

Neem contact op en we maken een telefonische afspraak om uw wensen, ideeën en een datum te bespreken. Vervolgens maak ik een menuvoorstel en offerte; indien u met de gerechten verrast wil worden laten we het menuvoorstel uiteraard achterwege. Een diner wordt altijd begeleid door verfijnde amuses, brood met boter en olijfolie, zoetigheden voor bij de koffie en complementerende wijnen. 
Vervolgens zal ik op de afgesproken datum in uw keuken verschijnen, vanaf dat moment ga ik hard aan het werk en kunt u relaxen en genieten van een culinaire avond. Maakt u zich geen zorgen over servies, glaswerk, bestek en de afwas, alles wordt geregeld!
Uiteraard wordt na afloop de keuken achtergelaten zoals u die heeft overgedragen aan uw privé chef.

Kookclinic

Een extra dimensie geven aan uw diner? Mijn passie voor het koksvak is groot en ik draag graag de kneepjes van het vak over aan de toekomstige chefs maar ook zéker aan mijn gasten.
Bent u of is uw gezelschap geïnteresseerd in het koken en willen jullie wat keukengeheimen leren of wat technieken onder de knie krijgen? Ik leer u het geheim van de chef!

In plaats van direct aan tafel te schuiven, wordt u verwacht bij uw chef in de keuken. De mooie, interessante producten uit uw diner zal ik onbewerkt meenemen om deze gezamenlijk voor te bereiden. Bijvoorbeeld de artisjokken schoonmaken, zeebaars fileren, langoustines pellen, oesters openen, ijs bereiden of het pièce de résistance voorbereiden.... koken is zo mooi om samen te doen.